top of page
Nytårsdyk_ved_Havheksen-12 (50comp).jpg

FAQ

Er det ikke dyrt at dykke?

Dykning er ikke meget dyrere end så mange andre udstyrskrævende sportsgrene som f.eks. golf eller mountainbiking. Der er selvfølgeligt nogle startomkostninger i form a certificering samt udstyr, hvor investeringen i sidstnævnte afhænger af temperament, pengepung, og hvor og hvornår man ønsker at dykke. Du skal regne med ca. 3500 kr til certifikat og ca. 13.000 kr til basisudstyr (inkl. våddragt) til dykning i Danmark fra April til November. Hvis du vil dykke hele året (kræver tørdragt), så skal du regne med yderligere 5000 kr

Er der noget at se på i Danmark?

Ja det er der, men i Danmark vil du ikke opleve; flotte farvede koraller, stimer af eksotiske fisk, eller store dyr som hajer og rokker.
Dykning i Danmark giver andre oplevelser. Du får mulighed for at dykke på skibsvrag, spotte knap så farvestrålende fisk, samt opleve en sjælden stilhed og ro du ikke finder over overfladen.

Hvad skal jeg ellers vide?

På udstyrssiden råder vi over; låneflasker, ABC udstyr,  og kompressor (200 bar).

 

Vi har kompressor/"klublokale" i den nordlige del af Stenløse

 

For at kunne deltage i dykkeraktiviteter skal du selv stille med eget dykkerudstyr, idet vi ikke råder over dykkerudstyr til udlån.

Endeligt er vi naturligvis medlem af Dansk Sportsdykker Forbund (DSF) hvilket giver dig forskellige fordele; herunder sportsdykkerforsikring (gælder ind- og udland) og DSF 

medlemsbladet "Sportsdykkeren" 6 gange om året.

Hvor kan jeg ellers "finde" Ølstykke Dykkerklub?

Udover at du har fundet os her på vores Website, så er vi også tilstede på andre medier f.eks. facebook.

www.facebook.com/oedyk

Hvad koster det at være medlem i Ølstykke Dykkerklub?

Et medlemsskab i Ølstykke Dykkerklub omfatter gratis svømmehal hver uge (næsten hele året), gratis luftpåfyldning af flasker på klubbens kompressor, samt tilskud til klubture.

Der findes flere forskellige medlemsskaber at vælge imellem, - alt efter behov og temperament. 

  • Senior medlemskab (DSF dykker) 900 kr./årligt

  • Junior medlemskab (10-17 år), DSF dykker 500 kr./årligt

  • Bobler (børn som benytter svømmehal, u. certifikat) 100 kr./årligt

  • Passiv senior 300 kr./årligt

I medlemskabet er der yderligere inkluderet kontingent til DSF (Dansk Sportsdykker Forbund) som bl.a. indeholder en dykkerforsikring (www.sportsdykning.dk/for-medlemmer/medlemsfordele/) samt bladet sportsdykkeren som udkommer ca. 4 gange om året.

Indmeldelsesgebyr, Senior 100 kr., Junior 50 kr.

Kontingent opkræves årligt i november

Konto 9570 12902514

Jeg vil gerne dykke (hos jer), - så hvad gør jeg nu?

Det første du skal gøre, er at udfylde kontaktformularen på forsiden (link). Her angiver du dine kontaktdetaljer samt og fortæller lidt om dig selv i relation til dykning dvs. hvis; du allerede har certifikat, du gerne vil have et, eller du bare er nysgerrig. Efterfølgende tager vi kontakt til dig for at aftale det videre forløb.

Ølstykke Dykkerklub er åben for alle dykkere med et gyldigt certifikat fra en anerkendt organisation (f.eks. PADI, CMAS, SSI, IANTD). Såfremt du ikke er dykker, men ønsker at bilve det, så har du mulighed for at lære det hos os (se mere under Uddannelse).

 

Da vi prioriterer dykkersikkerhed højt, vil alle nye medlemmer skulle gennemføre et "tjek-ud" dyk i svømmehallen (sammen med en fra klubben), således at vi sikrer os, at dine dykkerfærdigheder er "up-to-date".

Find os også på Facebook: www.facebook.com/oedyk

bottom of page