©2019 by ØLSTYKKE DYKKERKLUB.

PADI Open Water Diver Kursus 2020

Tag et PADI OWD grundkursus i dykning og bliv certificeret til dykning til 18 meters dybde. Vi starter d. 21. Februar i Ølstykke Svømmehal. Kurset koster 3600 kr. og inkluderer personlige undervisningsmaterialer (den store pakke), lån af udstyr, flaskefyldninger og certificering. Medlemskab af Ølstykke Dykkerklub og DSF. UV-planen er vejledende og med forbehold for ændringer. Yderlig info og tilmelding sker på mail til Ølstykke Dykkerklub, oldykk@gmail.com, eller instruktør Finn Welsø, vibevej12@gmail.com

14. Februar

Tilmeldingsfrist:

Weekend dyk på Havheksen

Så skal der dykkes på Havheksen på Amager. Københavns kommune har bygget en fin dykkerbane ved navn HAVHEKSEN på Amager strandpark. Banen består af tre stenrev med metalbuer til gennemsvømning opsat i mellem. Ved sidste stenrev står der en "terning" der kan gennemsvømmes fra alle sider. Svømmer man her stik nord kommer man til 2 store rørformationer hver lavet af 4 stk. kloakrør anbragt i en stjerneformation. Dyrelivet er meget varieret, men mest almindeligt er krabber, havkarusse, ål, torsk, havaborre, fladfisk,tangnål og også en enkelt havål. I sæsonen ses store stimer af forskelligt yngel. Stedet er meget velegnet til træningsformål og i særdeleshed til natdykning. Har du kamera, er der her mange gode motiver. Klargøring af udstyr foregår på P-pladsen og her er der kun 30 meter til vandet. Der er i sommerperioden åbne toiletfaciliteter. Dybde 4,5 meter. Mødetiden er ved Havheksen, alternativt mødetid ved klubhus kl. 9:00.

10. Oktober

Tilmeldingsfrist:

Oprydningsdyk i Frederikssund Havn

I samarbejde med Frederikssund Ungdomsskole (FUS) arrangeres der et oprydningsdyk i Frederikssund havn. Lørdag den 26. oktober 2019, kl. 10.15. Mødested ved Toldboden. Færgevej 1A, 3600 Frederikssund Kl 10:30 vil der være briefing ved Toldboden og der bliver lavet oprydningsteam. Tanken er at rydde op fra Toldboden og over til landminen, hvis der er dykker nok eller luft til det. Mellem 11:00 og 13:00 opsamling/sortering af affald. Tanken er primært at gå efter plastik og andet mindre affald, men evt. hive en enkelt indkøbsvogn/cykel op. Kl 13:00 Hygge med kaffe og kage eller hvad der nu findes på, Kom og dyk med og gør noget for naturen.Tilmelding ved at svare på SMS på 20472540.

25. Oktober

Tilmeldingsfrist: