©2019 by ØLSTYKKE DYKKERKLUB.

Søg

NY HJEMMESIDE


Efter længere tids venten har vi endeligt fundet tiden og energien til at redigere vores hjemmeside, og give den et mere tidssvarende design og funktionalitet.


Du opfordres til at kigge rundt i krogene, og gøre dig bekendt med hvor informationerne findes.


Generelt vil menupunktet "AKTIVITETER", ikke underligt, indeholde information om de forkskellige aktiviteter, der er planlagt fremadrettet herunder; fyraftensdyk, aktiviteter i svømmehal, dykkerture, foredrag mv.


Hvis du gerne vil stå for en aktivitet, så send en mail til oldykk@gmail.com med beskrivelse og eventuelt et billede. Efterfølgende vil vi lægge aktiviteten op. Skriv gerne "Ny aktivitet" i headereren på din e-mail.


Menupunktet "MEDLEMSINFO" har flere undermenuer bl.a. med info om svømmehal og bassinvagtplan. For nuværende er disse menupunkter ikke beskyttet af login/password, men såfremt vi udvider dette område med mere "private" informationer, naturligvis i overensstemmelse med GDPR, så vil det blive forsynet med login/password for medlemmer, hvilket betyder, at du skal oprette dig som bruger på sitet. Mere herom hvis det bliver aktuelt!


Endeligt skal du være velkommen til at give os besked hvis du finder fejl/rettelser/ideer til sitet, så skal vi gøre vores til, at det bliver opdateret. Skriv mail til oldykk@gmail.com. Skriv gerne "Hjemmeside, <emne>" i headeren på din e-mail.


mvh

Bestyrelsen

32 visninger